25 February 2011

NinjA TurtlE




Gurau je.


Rasa dah macam 'exam week'. Join contest je kerjanya. Assignment dalam laptop dah terlolong-lolong minta disiapkan. Kalau le depa tu boleh bercakap, maunye depa post komen kat blog

" Gimi, cepat le siapkan assignment. Ak dah sesak duduk dalam laptop ko ni. Kalau sedia air cond takpe gak. Ini cooler je. Cooler 5 ringgit la tu. Cepat lah weh. Nanti nak print, cari awek yang cun-cun sikit. Jangan bagi kat Betty kedai hujung tu. : P "


Ya Allah

KLIK
Hijau...Green....Qingse


Rasa tenang bukan?

Siapa kata TAK sila daftar diri di kaunter terapi mental.

Ak nak siapa yang datang blog ak rasa tenang. Jangan stress-stress. 

Yang patut korang stress bila bangun pagi nak pergi kerja, tengok kereta korang hijau semacam sebab dah lama tak basuh. 



Apa saja yang berkaitan dengan hijau membawa unsur yang baik. 


' Teh hijau bantu cegah bau mulut. '

Siapa yang bangun-bangun je terus terjah blog ak ni memang digalakkan. Tak payah gosok gigi dah. Tapi korang tak digalakkan bercakap dengan orang berdekatan korang. Tak memasal kena call ambulans pulak and korang kena masuk lokap sehari. 

Hijau juga adalah salah satu warna kegemaran Rasulullah S.A.W. 

Ashraff Muslim pun suka hijau
Apa pun, warna lain pun cantik dan ada keistimewaannya. Ak suka juga warna lain tapi paling menarik perhatian warna hijau. Jangan kita bergaduh sebab warna blog lain-lain. Kita bergabung sebab kita sama-sama blogger. 

" Peace no War "



korang di Tag





9 0 buaT aDuaN:

Gimi said...

Rasa sebe salah pulak tak jawab tag Fda..

Sory Fda, xde idea le

Solihin Zubir said...

mmg sgt tenang warna blog ni...
HIJAU mmg cool!
hidup HIJAU! heheh..

Gimi said...

Solihin Zubir...

Hijau..hijau..hijau..
Hijau Daun

Ayuni said...

yes, cantik blog nie, sye dtg dr kumpulan ijau!

cik chopu said...

aah memang cukup hijau blog ni. i like :)

Gimi said...

Ayuni...

Tima kasih...

Gimi said...

Cik chopu...

Memang hijau beno da ni..

mR.sYaH said...

hijau mmg tenang.. tapi blog aku coklat rasanya.. klu ada masa aku buat yerk..

Gimi said...

Mr.Syah...

Ak tak kira ko nye blog warna apa, ak tak kira bulu..

Take ur time...

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review