11 December 2011

Papa Adalah Ketua

21 0 buaT aDuaN

" Papa? "

" Yes... "

" What means by 'ketua'? "

" Emm..it is something like emm... yeah like Papa. "

Si kecil masih tidak memahami.

Papa mencuit hujung hidung si kecil.

" Sama macam class rep. "

" O.. macam tu. "

" But Papa, you are not like Amirul. "

" Amirul? "

" Class rep Boboy. "

 Papa mengerutkan dahi.

Boboy yang memerhati menolak kedutan di dahi Papa dengan tangan kecilnya.

" Amirul, he had something that could make us to respect him. "

" For instances, Amirul asked us to stand up mengucapkan salam to teachers. "

" And he never forget to do it every day. "

" Papa never wakes me up, Along, Angah, Mama for Subuh. "

" Amirul tidak sombong. "

" Amirul playing with us even he was class rep. "

" Papa busy with your work everyday and not spend a time with us. "

" When Amirul think that it was wrong,  dia akan melarang kami. "

" But Papa, you are never ask to Mama and Angah to wearing tudung. "

" Papa tak marah when Angah wearing baju Boboy which makes Angah like nangka bungkus. "

" Papa tak tegur Along yang selalu balik malam jalan tak stabil. "(mabuk) 

" Setiap kali mulakan kelas, Amirul akan mengetuai bacaan doa sebelum belajar and at the end of class, Amirul akan menutup with Tasbih Kaffarah and Surah Al-Asr. "

" Kami yang lain akan mengaminkan. "

" But Papa, before kita makan Papa tak pernah mengetuai bacaan doa makan. "

- - - - - - - - - - - - - - - - - -


05 December 2011

LesBian

15 0 buaT aDuaN



03 December 2011

Awak SalaH OranG La..

12 0 buaT aDuaN

Di awal pagi, tak tahu nak buat apa.

Gimi tengok shoutbox.


Haha!!

Patutnya Duda Gersang & Jejaka Bosan.

Janda Gersang & Gadis Bosan

aku tak layan.

Haha!!




Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review