25 April 2011

ContesT My Dreams Wedding by Blogredapple

29 0 buaT aDuaN


Pertama : Kad kahwin


Cute and simple. 

Siapa rasa nak tempah untuk kahwin nanti boleh tekan SINI.

Kedua : Kek


Gimi suka kek coklat. Sedap.

Tengok pic ni pun dah kecur.


Ketiga : Baju


 Simple.

Empat : Cincin


Tak kisah pun macam mana tapi tak nak yang batu dia besar sebijik.

Dari jauh je, penyamun dah nampak.

Kelima : Pelamin


Dalam bilik sudah.

Malu la nak posing-posing depan orang.

- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - -

Rasa-rasa kahwin stail macam ni, ada tak mak cik-mak cik belakang, depan, kiri, kanan mengata?

Abaikan.

- - - - - - - - - - - - - - - 

Nak join tekan banner.

Nak tag Novelgurl.

Baru je cakap pasal kahwin kan?





My Life's StorY BloG First Away

14 0 buaT aDuaN
Bangun dari tidur, terus mengadap laptop.

Bukan nak pergi basuh muka ke apa.

Dengan air liur basi mengeras dekat pipi tak diperdulikan.

Tengok dekat cbox.

Anda ditag.

Rasa macam nak cium Ekha sebab tag aku.

Ye la, dah lama tak kena tag.

Kat sini aku nak promote GA Cik My.

Macam mana nak JOIN?

First, send ON GA ke 39444.

Second, tunggu message korang delivered ke tak?

Kalau tak, betul la tu. Kalau sampai, korang mintak balik kedit kat Cik My.



Tarikh tutup 13 Mei iaitu before Cik My pergi Vietnam.

So, sesape yang nak merasa hadiah dari Vietnam, jom join.

Aku kalau boleh nak minta balak Vietnam dari Cik My, boleh tak Cik My?


Lastly...aku nak tag siapa ya?

Emmm... Miss Syarni dan Cha Zainol


Giveaway Warna-Warna Pelangi

4 0 buaT aDuaN

- - - - - - - - - - 




Gambar first tu jadual masa belajar dekat matrik dan gambar kedua masa konvo sepupu.

- - - - - - - - - - 

Kepala pusing dengan exam.



Aku doakan semua berjaya dalam peperiksaan.

14 April 2011

CinTa AyaM

39 0 buaT aDuaN
sambungan sUdu gaRfU
-----------------------------------------------
" Saya suka awak. "


" Awak tak perlu bagi jawapan sekarang. " 
-----------------------------------------------

" Nik, jom makan. "

" Iqa, kenapa guna sudu je? "

" Hurm...takpe, lagipun takde ayam. Tak susah nak makan. "

" Nik...bila tiada ayam, maka tiada sudu. "

" Maksud Iqa? "

" Hurm...sudu dan garfu ibarat lelaki dan wanita. "

" Tanpa ayam, garfu tak diperlukan. "

" Kalau tiada ayam, tapi still nak pakai garfu...nasi cepat habis dimakan. "
" Tapi Iqa, waktu ni je Iqa tak nak makan ayam. Lain hari? "

" Lain hari...mungkin. Dan juga garfu yang diguna bukan garfu yang sama. "

Nik terdiam.

Faham maksud Iqa.

Iqa menolak cintanya.

---------------------------------------

Ayam adalah cinta. 

Tanpa cinta, jangan beri harapan kepada seseorang.

Tanpa cinta juga perhubungan tidak lama seperti cepatnya makan nasi.

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review