25 April 2011

ContesT My Dreams Wedding by Blogredapple



Pertama : Kad kahwin


Cute and simple. 

Siapa rasa nak tempah untuk kahwin nanti boleh tekan SINI.

Kedua : Kek


Gimi suka kek coklat. Sedap.

Tengok pic ni pun dah kecur.


Ketiga : Baju


 Simple.

Empat : Cincin


Tak kisah pun macam mana tapi tak nak yang batu dia besar sebijik.

Dari jauh je, penyamun dah nampak.

Kelima : Pelamin


Dalam bilik sudah.

Malu la nak posing-posing depan orang.

- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - -

Rasa-rasa kahwin stail macam ni, ada tak mak cik-mak cik belakang, depan, kiri, kanan mengata?

Abaikan.

- - - - - - - - - - - - - - - 

Nak join tekan banner.

Nak tag Novelgurl.

Baru je cakap pasal kahwin kan?





29 0 buaT aDuaN:

Bella Bell said...

suka jugak kek coklet! hehhee~

Novelgurl said...

haha..nie Gimi x lama lg r tuh ! =P

Cik Bidadari said...

novelgurl ya tag... wahhhh tak sabar akak nak tgk dianya entry... amboi gimi santik2... meriah tu... nak coklat kek boleh?

Gimi said...

Bella...

Byk2 kek, kek coklat paling sedap..
Dan tak muak..

Gimi said...

Novelgurl...

Lambat lagi, calon xde lagi..

Belajar dulu..

Gimi said...

Cik Bidadari..

Amik je kat situ...gege~

Tak sabar nak tahu jawapan Novelgurl ni..

ghost writer said...

lain-lain aku taknak...

aku nak coklat jer..kek bagi orang lain...celup dengan jari dan jilat.hihi..sedap aper...

MissSyarniFarida said...

awwwww gimi simple nye tapi nice i like ;)

cikpia said...

simple is nice kan....??

kalau menang nie, sah2 la jodoh makin dekat. he he.... good luck!!!

hans said...

nice lah

atieshariffuddin said...

baju tu sopan n simple.. soo like... :) xyah pelamin pn xpe.. :) hee~ better duk dendiam dalam bilik.. posing cne pn xpe.. haha~

Gimi said...

Ghost writer..

No no no..kamu mkn kek, coklat2 bagi kat Bella

Gimi said...

Miss Syarni..

Walimatulurus itu hanya untuk memberitahu tentang perkahwinan bukan dijadikan fesyen show...

Sekarang byk walimatulurus yang bertentangan dengan syariat..

I like simple..

Gimi said...

Cik Pia..

Lambat lagi lagi, masih belajar..

Mahu memegang tanggungjawab sebagai isteri masih belum pass..

Gimi said...

Atie..

=D

Buuwa said...

heheh..nak beranggan jugak la.. heheh

Cik Bidadari said...

http://bidadari7syurga.blogspot.com/2011/05/hijau-hazel.html sudilah ya... sebagai tanda terima kasih akak pada adik...

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah...sedap la kek tu...:)

tak mengate..tapi berkata2..:P

Heidi Shafiq said...

kek tu mmg menggoda..

Cik Aish said...

wah mcm menarikk jee! bestnya ..

Gimi said...

Cik Bidadari...

=D..

Terharu...

Gimi said...

Pwincess...

Haha..ni mesti duduk dekat ngan mami jarum

Gimi said...

Heidi..

Hah, tak payah beli kek tingkat2 tu..dok bazir je, nak masuk peti pun tak pas

Gimi said...

Cik Aish...

Jom join, nak tahu gak impian perkahwinan Cik Aish..

Suara Kalbu said...

Mak oiiii...
Gambar-gambar ni buat akak nak je semua benda2 tu especially kek yang tempted sangat tu

masshie mastura said...

kad kawen simple tp cam mahal kan klu nk tempah design cmtu. kan kan..

Gimi said...

Suara kalbu...

Suka coklat?

Gimi said...

Masshie...

Hehe..tak tau le...takde la nak sebiji camtu, but simple...

blog red apple said...

terima kasih sangat sebab join contest ini . Yaya follow blog ini balik okeyh :) Thanks for support my blog .

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review