25 April 2011

My Life's StorY BloG First Away

Bangun dari tidur, terus mengadap laptop.

Bukan nak pergi basuh muka ke apa.

Dengan air liur basi mengeras dekat pipi tak diperdulikan.

Tengok dekat cbox.

Anda ditag.

Rasa macam nak cium Ekha sebab tag aku.

Ye la, dah lama tak kena tag.

Kat sini aku nak promote GA Cik My.

Macam mana nak JOIN?

First, send ON GA ke 39444.

Second, tunggu message korang delivered ke tak?

Kalau tak, betul la tu. Kalau sampai, korang mintak balik kedit kat Cik My.



Tarikh tutup 13 Mei iaitu before Cik My pergi Vietnam.

So, sesape yang nak merasa hadiah dari Vietnam, jom join.

Aku kalau boleh nak minta balak Vietnam dari Cik My, boleh tak Cik My?


Lastly...aku nak tag siapa ya?

Emmm... Miss Syarni dan Cha Zainol


14 0 buaT aDuaN:

sonnet™ said...

vietnam!dah pergi tahun lepas
mintak la baju tradisional vietnam
auyai name dye
cantikk :D

Gimi said...

Ye ke..mintak lak Cik My nak bagi baju tradisional Vietnam..

Bestnye sonnet...teringin nak pergi..

T.T

Novelgurl said...

waaa ! blog cantek !! waa good luck ! waaa..bila nk update n3 cm dlu ? hiaa~~

Gimi said...

Novelgurl..

Mana ada cantik ni... Comel je..

Gege~

Akan datang..nantikan..

Nadia Mashuri said...

wah..
gud luck yaa...
=)

Gimi said...

Nadia ...

Tengs..

Mai join sekali

MissSyarniFarida said...

gimi, thans tag yer ;D
nanti miss akan check it out!

miss syarni dah send gift adiah Ask Genie in Bottle, just wait for it ya :)

Gimi said...

Sebab teringat kat Miss la..

Ayo, tak sabar nak tunggu ni..

eelobor said...

salam perkenalan & terima kasih kerana sudi menziarahi blog saya

Gimi said...

Eelobor..

Salam perkenalan..

Jom join GA ni..

nelly said...

Gud luck !

Gimi said...

Nelly..

Tengs..

Mai join GA My

mynameismy said...

haha...!

tenks join! gudluck ya!! ;)

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review