19 February 2011

First Time Ni


Ak nak join jugak...

segmen - siapa yang paling kreatif



Ak berblogging sebab...... ( sila isikan tidak lebih dari 25 patah perkataan )


Ak malas nak menulis..ye ar, mana ada orang buat blog pakai kertas kut ( nak pulak ak ni adalah manusia

yang kedekut taik hidung masin nak bagi kertas free2 je kat korang semua ni... Entah2 korang pi buat

bungkus nasi lemak je, tak pun pi jual ) ,


 ye..ak memang dasar pemalas ... ( motif sebenar 'tulisan kalah pengarah hospital' ) tetiba je ak

babitkan dia lak... Lagipun sebelum dia jadi pengarah, kena jadi doktor dulu..


Lagi, ak suka kongsi apa yang berlaku di sekeliling ak macam ' Connie ' ni..

(  25   patah )



Macam dah cukup patah perkataan ni..


Sesape nak join boleh la " KLIK" kat banner atas tu...


Nampak ke idok (tidak) tu..


Hok tulis ' Pilihan Hati ' tu le..

8 0 buaT aDuaN:

al_hakim said...

masyeh sudi join Gimi..=)

Gimi said...

Kasih mu diterima..ceewah

mamawana said...

segmen? kreatif? Nak join tapit ak kreatif? How?

mamawana said...

I though of clicking yr Heartbeat. U klik mine I clik yours....

Gimi said...

Mamawana..

Tekan banner tu and kat situ ada cara nak join..
Cepat2 sebab tarikh tutup 21 Feb 2011


Maaf, masih baru di sini.. camne klik mine klik urs?

rizwan's sweetheart said...

hmmm... fda tak kreatif... :((

Solihin Zubir said...

cis! pemalas rupanya.. heheh.. ;-p
gudluck ye! =)

Gimi said...

Rizwan's sweetheart..

Apa pulak tak kreatif..kreatif le tu

Solihin Zubir...

Haha..tq follow..
Ye, fahami la ak yg pemalas ini..
Ak suka baca blog ko..

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review