25 February 2011

Ak kaTa


Ekha Miranda tag Gimi 

" Ak cuba "

KLIK banner kalau nak JOIN

Puas ak mengodek blog Edy tapi semuanya tak kena dengan jiwa ak sebab ak tengah lapar sekarang ni.

So, ak pilih 


" cinta itu indah "

-------------------

Jangan komen kata ak tengah mood jiwang. Cinta ini ada banyak kategori. Bukan pada kekasih je. 

Cinta pada Pencipta.
Cinta pada Rasul.
Cinta kepada ibu bapa.
Cinta pada sahabat. 

Kenapa ak kata statement macam tu? Emm..siapa pernah tengok Para Para Sakura?

Siapa pernah tengok, so faham apa ak maksudkan.

Cinta itu indah seperti pelangi. Hati terbuai-buai akan keindahannya. Hanya kita yang memahami perasaan itu. Pemilik hati yang hakiki. 

--------------------

Ok, ak nak tag


16 0 buaT aDuaN:

ZWAN SABRI said...

Cinta itu sungguh subjektif..
btw, Good Luck! ;)



MySuaraBlog: Sorry Teman Lelaki..!

Gimi said...

Zwan Sabri..

Tengs..

nelly said...

Gud luck

Gimi said...

Nelly...

Tengs.. :D

cunndaa said...

cinta sgt luas maksudnya...
papepun, gud luck ye

Gimi said...

Cunndaa..

Betul..
Tengs cunndaa

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

poyaty said...

gudlak. nmpk muffin pon cam sedap kan :)

kak ina kl (1) said...

cinta jika betul caranya akak berbahagia sehingga ke akhirnya

Gimi said...

Edy Zaidi

Tengs..

Gimi said...

Poyaty...

Memang nampak sedap..lapo ni..jom p makan

Kak Ina kl (1)...

Hoho..

noorafzan said...

ni lebih kepada cinta pada makanan nih.

Gimi said...

Noorafzan..

Haha..apa-apa je

wanie m'nJ said...

para-para sakura??mcm lagu aaron wok je..haha.btol ke?

Gimi said...

Wanie..

Hah, lagu Aaron kwok..kan ad cite dy buta warna tapi boleh nampak warna heroin je

rizwan's sweetheart said...

gimi yang kelaparan... kalau menang open table untuk fda ea... hehehe...

fda ada citer sedih apsal pahala terakhir utk isteri... :((

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review