21 February 2011

2 ALaM

 Cute cake

Cute cake Terliur pulak time search gambar Megan Fox dekat google tadi. Jenuh jugak nak mencari gambar yang sopan-sopan. Takut pulak kalau abah ak bukak blog ak kang, ada pompuan seksi meksi. Tak memasal dapat kuliah free sejam.Cute cake

Apa kena mengena pulak Megan Fox dengan dua alam? Ini takde kena mengena dengan Dr. Rozmey nak buat 'Dua Alam 2' nak ambik Megan Fox tukar jadi mak nyah. Ini entry pasal khunsa.

 Megan Fox, kalau nak tahu dia ni seorang khunsa. Ada jugak cakap Megan ni lelaki sebenarnya. Masa tu Megan ni kecik lagi. Mak ayah dia buat keputusan tukarkan jantina Megan bila Megan menunujukkan ciri-ciri keperempuanan. Bukan macam sesetengah orang, tunggu cukup umur pergi tukar jantina sendiri.

Elok la tukar time kecik-kecik, kalau nak tunggu besar nanti, malulah beliau kan?

Cute cake

KHUNSA

Dengan kata lain ada DUA jantina.

BOLEH KAHWIN TAK?


 Boleh..tapi pastikan jantina dia dulu. Kalau lebih perempuan, kawin dengan lelaki. Kalau lebih lelaki, kawin dengan perempuan. Kalau rasa lebih lelaki, jangan gatal-gatal nak kawin lelaki jugak. Cute cake 


 Haram tu. Jangan nak mengada-ngada nak cipta sejarah kaum Nabi Luth. Orang lelaki kat dunia dah la sikit, kalau kawin jugak dengan lelaki, ramai la andartu kat dunia ni. Sian pulak kat Megan Fox...

Lagi satu, dari korang kawin dengan kaum sejenis, baik korang kawin dengan lembu je. Buat dengan dua-dua tu pun tak dapat anak. Ini mak ak kata. Jangan marah..Cute cake


Lagi satu cara, kira jumlah tulang khunsa itu. Pompuan tulangnya lebih dari lelaki. Adik ak kata pulak kata tengok tulang belakang orang tu bengkok ke tak? Mula tu ak tak faham Cute cake jugak apa maksud dia. 


Rupa-rupanya sebab banyak sangat iklan tulang pompuan bengkok kat tv. Takde lagi iklan lelaki tulang tak kuat. Yang ada semua yang kuat-kuat.  U know wat i min? 

Cute cake Boleh pulak dia pikir gitu. Mau nye fail jawab bio kalau gitu. Takpe, dia kecik lagi. 

SOLAT JEMAAH BOLEH TAK?


Boleh. Apa salahnya. Digalakkan adalah. Tapi khunsa tak boleh jadi makmum kepada perempuan. Dia kena jadi imam sebab ada jantina lelaki. Dan tak boleh jadi imam kepada lelaki sebab ada jantina perempuan. Boleh jadi makmum je.


BATAL AIR SEMBAHYANG KALAU SENTUH DIA ORANG?

Tak batal kecuali bila seoarang lelaki dan perempuan sentuh dia dalam satu masa.Cute cake

OK..tu je untuk entry hari ni. Kepala ak dah tepu Cute cake dengan RPGT ni...
Cute cake

16 0 buaT aDuaN:

sArAh said...

nice entry.. byk yg da tau skrg.. dulu tertanya2 gak pasal ni.. :)

fAkTa tEnTaNg PMS..

Gimi said...

Sarah..

Terima kasih. Sama la. Hari tu baru dengar ceramah pasal ni.

mar said...

bru tausal megan fox tu..nice n3..tmbh ilmu:)

Gimi said...

Takpe..

Megan tetap cantik..

Mimays_Dhom said...

cik adk mnis,bagaimana pulak klu dua2 jantina bberfungsi?

Gen2Merah said...

wahhh... info yang menarik.. baru plak saya tahu... terima kasih ya...

Gimi said...

Mimay_Dhom..

Aish, ne tau ak manis ke, pahit ke, masin ke?

Gurau je...jangan mare..

Pernah satu kes masa zaman Nabi, ada seorang khunsa yang boleh mengandung dan mengandungkan wanita, Nabi minta kira bilangan tulang si khunsa tersebut. Jika bilangan lebih, maka perempuan.

Gimi said...

Gen2Merah...

U ar welcome..
Tq follow

paan sabri said...

la... die khunsa ke.. org ckp die laki tukar jd pompuan.. rozmay tu tak boleh blah la.. optimistic sgt.. over!

AHMAD AFIQ said...

tq for the info

darkbatman said...

tq utk peringatan ne.. byk dpt tau dr info ne..tq lg skali ye.

white rose said...

wow...megan pun cantek + hensem...

eja said...

Megan fox, suka sgt ...xpe la ape2 pon itulah kejadian Allah...

eka said...

khunsa ? jantan pon dok terhegehhegeh kat dia . kahkah

Gimi said...

Pann Sabri..

Tak tahu mana yg betul tapi rasa khunsa sebab Megan Fox sangat cantik untuk jadi lelaki dan suara Megan tak kasar pun, biasa lelaki jadi pompuan ni sore mmg takle tukar

Gimi said...

Eka..

Tak salah pun khunsa, Allah nak jadikan dia gitu..
Lagipun, yg fungsi dalam badan Megan pompuan nye..
So tak salah lelaki nak kan dia..

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review