13 February 2011

MaT LutHFi vs AnWaR HaDi


Buka uTube tadi jumpa la satu video ni..

Cute cake Serius lawak..

Kalau dulu AnWar Hadi ........


Tadi ak tengok video lakonan Mat Luthfi ni..

Serius best..

Mat Luthfi punya video lagi kreatif dari Anwar Hadi..

Itu bagi pendapat ak la..

Apa pun, Fitri Hadi lagi lawak dengan Hitler dia..


Memang hilang la tekanan jiwa..Cute cake

Toksah nak terjun-terjun bangunan dah..

Takde yang nak post kat FB nak bunuh diri ke, nak bunuh orang ke..



Muka orang tak bersalah je..

Yang tak boleh bla pasal dia jerit n balik bantal kat hantu tu..

21 0 buaT aDuaN:

Gimi said...

Apa pun, Anwar Hadi or Mat Luthfi..
dua dua best..

rizwan's sweetheart said...

Hitler lagi best!! hahahaha...

Gimi said...

Video Hitler tu memang tak le bla..
mak ak pun gelak tengok video tu

Gimi said...

Alamak..sape bole tolong Gimi??
Camne nak wat tajuk entry kat atas tu spacing dia kasi betul..
Da puas godam tapi still bertindih macam tu..

Mimays_Dhom said...

dua2 best,tp kdua2 da x'factor yg trsndri

Gimi said...

dua2 berbakat ...

misluvcoklat said...

arghh,
nak tengok jgak video nii.
tp tenet lembab gler kt sini..
haizz ;(

Gimi said...

Takpe2..sabar..

Sini pun tenet da cam ciput ngesot da

mR.sYaH said...

mmg best tiga2 video ni.. tp anwar dgn matluthfi mmg klaka.. hehe..

aNnE said...

entertainer terbaek dorang ni..haha

AesyaZealous said...

semua best!!haha

Gimi said...

Semua memang best..
Sape yang kata tak best tu cuba try wat macam dorang..ada berani ke?

Kalau ak, tak sempat nak cakap apa dah gelak sendiri je..

aisyah bet ^^ said...

tak suka anwar hadi pnye video..
mcm skema & kdg2 cam poyo sikit..

tapi mat lutfi punya mmg sgt sempoi & besttttt :)

Gimi said...

Nampaknye anwar hadi kena perbaiki lakonan pasni..

misz molecule said...

macam tak nak ganjak pulak gua tengok vdeo tu kan??









terbaik lah

f_aRa_aINa989 said...

haha..kelakar..

tp saya suka anwar hadi!!

Paksa cakap Keling Babi. Kalau dipaksa cakap Melayu babi pula bagimana?

mamawana said...

Assalam,

Budak2 sekarang kaya idea kreatif...kelakar.

Gimi said...

IC..nasib baik buat entry tulis penuh, kalau tak,
tak kena pulak dengan video Anwar Hadi..

Cuma bahasa diri memeng dari entry first lagi dah memang 'Ak'

Strep AkiEra said...

hahahaha... lawak weyh..
tahniah buat mereka2 yg berjaya buat aku gelak. haha

cikpia said...

best gila video matluthfi!!!! aku tersengeh2 sorang2.....

Gimi said...

Strep Akiera & Cikpia..

Siyes dorang lawak, tapi matluthfi punya video sangat comel..

Syarat ke-3, anak awak kawin dengan saya la..

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review