06 March 2011

TakdE IdeA



" ada sesuatu saatku melihatmu
terdiam membisu dalam sendirimu
ku tahu sesuatu telah terjadi
dalam perjalanan cintamu dengannya "


" Lagu sape ko pasang tu? "

" Emm... Cappucino "


" Cappucino?? "

" Dah takde nama lain ke nak bagi? "

" Bio la depa, nama tak membawa apa-apa. Janji lagu sedap. "

" Lain la nama ko tu..dari Ahmad Johari jadi John.. "

" Ei..ni feng shui la kawan..feng shui.. "

" Feng shui ke apa...ko agama apa? "

" Er...islam.. "

" So..tak payah nak cakap pasal feng shui. "

" Lantak depa nak bagi 'mocca' ke, 'latte' ke...."


-----------------------------------
- ak masih tak tahu apa beza antara latte, mocca ngan cappucino -

-----------------------------------


13 0 buaT aDuaN:

fieha said...

sedapnye air...nak gak.. :)

Bella Bell said...

hahha..sama la...xdpt gak nk beza latte, mocca ngan cappucino..

tp lagi penting..xdpt nk minum 3 jns air ni..kalau minum alamatnya nk p tandas je la..hehehhe

Cik Bidadari said...

huhuhu... semuanya kita suka... hahahahaha... pasal lebih kurang sama aja...

NICK IRFAN said...

pelik jgk nama mcm2 tp rasa mcm sama jer...


p/s=eh! saja nk thu owner blog ni laki ke pmpuan?

ILI said...

;)xkisahla xleh bezakan kan, janji sedap diminum..hehe

izatul qisteena said...

hahaha..latte..mocca..cappucino..semuanya ade rasa yg tersendiri..personaliti org2 yg minum air tu pown berbeza ikut taste diorg..
fuhh..lao blh minum petang air nie sambil bw petang2 pown best gak kan..syedapnye~ ^^

mR.sYaH said...

xpernah minum air2 yg ditunjukkan di atas.. tp teringin nk minum.. kedai mamak xdekan.. so xtahu ble leh minum..

kay_are said...

janji 33 sedap di minum ade ape pade name.. ^^

nelly said...

apa bezanya er ? hehehe

buuwa said...

aku pon tak tauuuu

Naddia said...

ntah la..aku tak g stabak..aku minom kat warong je. order pon teh o ais limau. mkn nasik campur. dap weh..save lg


kalau ko nak serious2 sgt ko bace lah buku sejarah

Gimi said...

Naddia..

Haha..sama la, sedap lagi layan teh ais..

Gimi said...

Fieha...

Jemput minum..

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review