25 March 2011

Contest BLog Paling SimpLe


" Sally...kau tahu tak apa jadi semalam? "

" Apa? "

" Semalam ada singa datang khemah kita.. "

" Hah!! "

"  Nasib baik dia kenyang semalam. Kalau tak, takde la kita hari ni. "

" Alhamdulillah "

" Tapi kan, semalam singa tu benda yang agak pelik. "

" Apa yang pelik? "

" SIMPLE "

??????

S : Singa
I : Itu
M : Mencium
P : Pipi
L : Lembut
E: Engkau

" What!! "

-----------------

Rakan ditag :

Kay_are, MissSyarniFarida , MataHati

19 0 buaT aDuaN:

Cik Bidadari said...

sabaar aajalah.... heeeeeeeeeeee

Gimi said...

Cik Bidadari..

;D

MataHati @ MH said...

good luck in contest..

kalau sempat nanti sya join sekali tapi tak leh nak janji sgt sbb today dah nak balik kg.. :)

Gimi said...

MataHati..

Xpe2..ad masa sampai 31

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Gimi said...

Lilyel...

Ok.

mykhalis said...

hahahha..kreatif..selamat berjaya k?

hottest entry di blog khalis :
Lelaki gila seks disimbah air panas

Tips ngorat on9 dan terus kahwin

Gimi said...

Mykhalis...

Tq..

Solihin Zubir said...

Saya Ingin Mencium Pipi Lembut Engkau..

camtu bleh? haha..

Gimi said...

Solihin Zubir...

Ish..ish..

Lari tajuk da..

Maria James said...

HAHAHAHAH! simple! ok nak gunalah benda nih! HAHAHAH


anyway, jum tengok blog saya. about visit to jabatan org asli. HEHEHE

Cik Bidadari said...

ni contest nakal namanya...

Gimi said...

Maria James..

Nak guna buat apa??

;P

Gimi said...

Cik Bidadari...

Ni bukan nakal dah, ni gatai..

=D

ZWAN SABRI said...

good luck ye! ;)


MySuaraBlog: Perlu Ke Nak Bunuh Diri?

Gimi said...

Zwan..

Tqs...

naz said...

wah banyak contest join ni

Gimi said...

Naz...

Kalau byk join contest ni, xde idea la tu..

Sarah Sayuri Hartnett said...

goodLuck for the contest eh...

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review