13 March 2011

Ada BeRani DirEview?


 
 
Ak mahu direview ye Junko. 

Ko review betul-betul ek. 
 
Sebab apa?
Supaya ak boleh perbaiki kelemahan ini

Junko mahu direview?

Ok Junko :

1. Ak puas hati dengan blog ko sebab blog ko macam lain sikit. Apa yang lain?

Ye la, background katak. Mana tau 'Katak bawah tempurung'. Rupanya, katak luar tempurung. 

2. Ada bakat ganti Faisal Tehrani ke Samad Said ke sebab gaya penulisan macam buku komsas ak masa sekolah menengah dulu. Apa pun ak suka baca cuma jujur ak cakap, ak tak dapat tangkap maksud ko kalau entry ko dalam bentuk puisi (puisi ke? hentam sajalah).

3. Ak suka entry ko pasal 'Aku lelaki dan kau wanita..so what?

4. First ak buka blog ko, ak ingat ko orang indonesia. Serius! Sekali cek, orang Ipoh rupanye.
Gaya penulisan tu yang mengkonfiuskan ak. Ayat macam stail Maya Karin gitu.

5. Apa pun, biar orang kata warna blog ko janji ko suka. Ak pun suka hijau. Yang pasti, kalau ko nak tukar warna....please la...jangan warna pink...haha

Sah sah ak tak buka blog ko.
 
Ok..ak rasa tu je...

- Peace no war -


12 0 buaT aDuaN:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

deeya said...

hijau itu nyaman ! :)

annenyss said...

okay jangan tuka pink.haha

Gimi said...

Bukan sebab tak suka pink, cuma tak sesuai dengan junko...

Gimi said...

Blade Edge...

Nanti saya datang melawat..

d_LA said...

blog junko comey kan sbb ada katak..dla pun suka katak..sbb cute

Mamaleesya said...

likeyyyyy...suke ijo

Gimi said...

d_LA...

Suka katak jugak...
Katak sangat cumil, tapi bab pegang katak and bedah katak memang lemah ar...

Gimi said...

Mamaleesya...

=)

Gimi said...

Line lembap sangat..lupa nak link banner tu..sape nak direview junko, leh g kat

http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/2011/02/segmen-ada-berani-direview.html

Novelgurl said...

Salam..hahha..sme la..ingtkn orng indonesia jawa ke apa..hee~

Gimi said...

Novelgurl...

=)

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review