18 August 2011

Gadis Gedikz

Para jejaka sedang khusyuk menonton rancangan di 8TV.

Kemudian pelbagai iklan tersiar.


(jeritan gadis-gadis gedikz)


(jeritan gadis-gadis gedikz)


(jeritan gadis-gadis gedikz)


(jeritan gadis-gadis gedikz)

- para jejaka tercengang -

Dalam satu minit

(ketawa para jejaka)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Serius, kalau aku jadi depa pun aku gelak.

Yang nasib baiknye, para gadis gediks tu bukan orang kita.


Apapun..aku lebih rela perempuan yang gedikz daripada lelaki jadi gedikz.

l
l
l
l
l


" Emm...apa pendapat korang? "


14 0 buaT aDuaN:

..cik gugu.. said...

cpe izinkan kamu cOpet pic pakwe2 gugu nih??!!!

*heeheehe

Dearie Pearls said...

memang hot2 ar para jejaka itu..

nak jerit tapi tak sesuai lak. hahaha..

ghost writer said...

macam GAY!

haha.

cha zainol said...

haha. setuju ghost writer. :)

fa-in said...

baca entry ni terbayang adik sy, dia minat retis korea2 ni. ish3 :)

Bidadari Syurga said...

akak tak minat cter korea... akak lebih prefer citer jepun.... sejak adik akak beli citer jepun kat pavilion...

p/s: citer feberet akak... meteor garden-taiwan n teache onizuka-jepun... erkk dorang korea ke? heeeeeeee... lagi satu tu left devil right angle tu... apa ke nama dia...

athirah said...

minat tapi tkde laaa tahap jerit2. klu jerit depan tv, nk kene luku dengn mak..hehehehe

Gimi said...

cik gugu..

saya x copet aar, pinjam saja..jangan marah..

Gimi said...

Dearie..

Betul2...

Gimi said...

Ghost..


tahu xpe, ras cam nak baling mercun je, bia dy melatah..

Gimi said...

cha zainol..


rindu ar sama kamu

Gimi said...

fa-in..

sama la adik gimi..tp adik gimi lagi minat jepun..apa entah nama group tu..

Gimi said...

Kak Bidadari..

Saya layan cite korea klu best je...tp saya lebih suka cite taiwan nagn gokusen..

Gimi said...

athirah..

gimi mengalami fenomena sama..tapi setakat ni xde lagi tgk cite sampai jerit..

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review