04 September 2011

GUla-GuLa vs CherryBeLLe


" O..aku ingat Malaysia je minat kpop.. "

" Asal ? "

" Ni tengok.. "

" Cam Indonesia je.. "

" Meme pong.. "

" Tapi aku rasa rasa better group ni dari group apa ke nama ? "

" Gula-gula "

" Ha..sugar tu.. "


" Ada lagi satu group 7 Icons, tapi seksi bangat si...  "

" Wah..leh la aku google nanti.. "

" Memang dasar miang kamu. "

" Well, lelaki memang miang...kalau tak miang, tak normal namanya. "

" Ahh..alasan. "
- - - - - - - - - - - 

Pendapat korang?

Di sini juga group kpop Indonesia.

Sebijik pulak cam Korea.

Smash

Aku tak letak pic group girl sebab tayangan perdana banyak sangat.



23 0 buaT aDuaN:

aiEz said...

demam kpop merata2..pengaruh ni,=,=!

..cik gugu.. said...

wahhh smash hsem bangat lorhhh~

Gimi said...

Aiez....

Lepas ni di mana pula demam kpop?

Gimi said...

cik gugu...

suda terpikat ka?

hensem sikit dari max 247 x?

Miss S.F.S said...

oghang Indon pon macam ni jugak? pfttt ;O

Gimi said...

Miss SFS..

Haha...dorang lagi cepat tubuh group kpop..

Gimi said...

comel plak aku rasa lagu group cherrybelle ni..cam comel je..

really2 love u, never2 leave u...haha

Zul Fattah said...

gile r.. sebijik macam korea... haha..
ni plastik ke betul doe?

Gimi said...

Zul Fattah...

Memang indonesia..lagipun sana kan ramai kawin campur..

ati shariffuddin said...

tgok kpop pn boring.. lagi la tgk group yg kopipes kpop.. adusss

Zul Fattah said...

oo.. patut la.. diaorg islam kan..? tapi kahwin dgan kristian.. mudah je kahwin macam tu..? rosak2..

Gimi said...

Ati...

x minat kpop ya..

Gimi said...

Zul Fattah..

agama dorang x pasti la pula..

itula masalahnya, bila anak lahir, anak kena tentu sendiri nak masuk agama apa..

aiEz said...

entah,sngapore?hahaha..

adibah said...

kite buat group dari blogger pulak.amacam???kekekek ;p

Bidadari Syurga said...

eeeeeeeeee tak minat k-pop. atau zaman akak nak jadi peminat dh lama berlalu tak? heeeeeeeeeeeeeee harus ke gambar bebudak k-pop yg lelakinya angkat sebelah tangan taruk kepala... aduhaiiii....

Puteri said...

kite sekadar minat citer korea je..
lom sampai tahap fanatik kpop

MR. SYAH said...

ok sikit kot dri yg sini.. hehhe..

Gimi said...

Adibah..

Klu gitu, mau lepas ni ramai benci sama blogger

Gimi said...

Kak Bidadari..

Kalau dorang garu punggung x ke buruk benor rupanya

Gimi said...

Puteri..

Sama la kita..

Gimi said...

mr.shah..

Adik ak kata yang sini nak tayang pehanya tapi pehanya kalau sepak org mau sampai afrika

eLLa n aLia said...

btw, thumbs up lah sikit.. berani.. :)

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review