31 October 2011

Replace Quotes



Tapi abah kata :

Jika seorang lelaki pause video game kerana memenuhi seruan Allah.

Kawinilah dia.


Pacoo Emoticons 48


21 0 buaT aDuaN:

ati shariffuddin said...

so true. disokong. :)

ghost writer said...

ok..aku selalu buat macam tuh.

eh,sebenarnya kedua-duanya sekali.tapi kadang-kadang lah.haha.

Azmie said...

wahh.. bagusnya...

Gimi said...

Ati shariffuddin.....

Kata Kak Wardina, kalau lelaki tu x cinta penciptannya, macam mana dia nak cinta kita...

Gimi said...

Ghost..

Kalau dua-dua sekali ko buat , mmg patut la girl tu kawin ngan ko..

Gimi said...

Azmie..

Lepas ni boleh praktik ye...

Aki said...

still, I can't never stop or pause my game to reply text. ha ha ha..

Gimi said...

Aki...

klu dy call, ko stop x main?

Hans said...

sokong abah kamu
:-)

Novelgurl said...

baik ! tanpa was-was lagi.

cha zainol said...

betol. saya sokong abah anda :)

Gimi said...

Hans, Novelgurl, Cha zainol..

Lalala...jom p cari, Hans latih jd camtu

Gimi said...

Cha Zainol...

Daku juga tidak melupakanmu...chewah

sarzli said...

tapi kalau lepas kawen?? die nak pause game ke?

Gimi said...

sarzli..

kalau kerana Allah, dia pause..

kalau kerana wanita, ak x tau la..ko laki, kompom tau..

ghost writer said...

dia memang pilih aku pun..haha!

Gimi said...

ghost...

bagus la macam tu..teruskan

sarra said...

setuju sangat ng abah :)

Bidadari Syurga said...

:)... tapi cam geramlah pula... boleh di sambung cenggana?

Gimi said...

Sarra...

:D

Kak Bidadari...

Boleh...iman kena kuat...hehe

Nafisah Ruslan said...

yang ni memang bagus :)

Popular Posts

 

hijau hazel Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review